MER fra boken

EN ENGELS DAGBOK

(en ängels dagbok)

IVONA opplesning fra utdrag från bøckerne mp3 som kan nedlastes via h-klikk + save as/lagre som

av Channie West (Channie Cha)

 

 

Her om besøk på en planet av kategori "plan 3" eller i "englenes rike" med sin "Channie Cha-kropp". Hun hadde tilgang til bevisst og med full hukommelse - bruke flere andre kropper - på samme måten som folk disponerer flere typer biler som passer til forskjellige formål og bruk. Kloden hun skulle besøke var en del-fysisk planet - "et grenseland mellom ulike strukturer". Denne planeten hun her ankom minnet mye om planeten Ashtar sier hun.(fra side 76):

"…så blundade hon och tog det första steget ut i det okända. Det första steget inför sin fulländning, sin värdighet som ärkeängel. När hon öppnade ögonen var allt ljust. Änglarna mötte henne, rörde vid henne. Channie Cha som redan befann sig i en halvt eterisk form, hälsade dem. Redan innan hon kom till Merosa Deltha Giné (klodens navn) hade hon tagit sig denna, men med en hundraprocentig själslig närvaro. Dagen till ära hade hon även en stor del av sin ande närvarande inom sig, för de kommande ceremoniernas skull. Den första ceremonin kallades "Ljusports-genomskridandet" och var över efter hälsningen. Nu tog nästa vid, "Upprättelse-välsignelsen". Den innebar att upprätta en egen kanal, en stråle, från sin ärkeänglakvalité. Att fä kraft nog att träda igenom till Värld Tre, ärkeänglarnas värld. Men det handlade inte "bara" om att lyckas och klara av detta. Först måste hon ta sig en änglastruktur och sedan värdigt stå kvar i denna, medan hon med full tillit lämnade över sin kvalité, som Channie Cha, till änglama. De skulle inte bara se till kroppen, när hon lämnat den ifrån sig, utan de skulle även höja dess vibration. Senare, vid återlämnandet av kroppen, i den form den hade här, så skulle den ändå vara färdig för att kunna gå vidare upp till hundraprocentig fysisk kvalité, när hon valde att åter materialisera sig någon annanstans. Då med en helt ny själsklang i strukturen, som gav gensvar åt alla håll av hennes fulla existens. Allt detta gjordes för att hon skulle kunna leva med att vara en ärkeängel, utan biverkningar i någon annan kropp. När sinnet och kroppen genomströmmas av det starka ljus och den enorma kraft, som en sådan vetskap ger, kan detta annars ge biverkningar. Vibrationsskillnaden är ju så stor mellan världarnas kroppar. Och vet man så känner man av mer. Därför skall vetskapen nå en vid rätt tidpunkt i livet och inte jäktas fram.

Efter detta skulle hon som Channie Cha tillåtas använda lite av sin kraft från Värld Tre. Men hennes upplevelser på Merosa Deltha Giné, i detta Änglarnas Rike, samt det hon senare skulle uppleva i Värld Tre, skulle höljas i dunkel på Jorden. Sinnet skulle glömma bort och händelserna skulle gömmas undan för den jordiska Channie ännu en tid. Ja, nyheten om vingarna och hennes fullkomliga roll i Värld Tre skulle nå henne först senare. Som Channie Cha fick hon minnas mer, men därifrån fick hon sedan censurera sig själv ner till jordenivån.

Ceremonierna i Änglarnas Rike fortsatte till dess att hon mötte och mottog välsignelsen från Värld Fyra, och fick träda in i Värld Tre. Deras port av ljus var gyllene i kanterna, och ljuset som välkomnade henne där var vitare än vitt. Ett ljus som inte kunde brytas i något spektra av färger. Det var bara vitt ljus, Vitt Välsignat Ljus. Denna gång tvekade hon inte inför steget, det steg som tog henne in i Värld Tre…..

********

Det neste utdraget tas fra dagbokens del 27 - fra siden 110 - og handler bl.a. om hennes "erstatter i den jordiske Channie-kroppen". På samme måten som du lar en venn låne bilen din mens du er på en lengre reise på et oppdrag, så lånte hun bort sitt fysiske redskap eller kropp mens hun var borte:

 

MIDLERTIDIGE WALK-INS

Mange ET-er på besøk i Channies hus

"….en gång, på det förra stället och innan de flyttat, hade hennes man Martin (Channies ektefelle) varit på väg till toa mitt i natten. Då hade en enormt lång utomjordisk kvinna stått runt hörnet i deras vardagsrum. Det var nära att han kissat på sig vid den upptäckten, trots att hon stod för Ljus och Kärlek. Några gånger hade det nästan varit likt ett party av främmande besökare i deras vardagsrum.

Flera utomjordiska personer kunde komma på besök om natten, i väntan på Channie's själsliga eller fysiska avfärd. Hon själv ville helst vänta tills Martin somnat och huset kommit till ro. Men när det tisslades och tasslades av smygande steg och viskande röster kunde han tycka att det var svårt att somna.

En del utomjordingar som gästade deras hus var fysiska. Ändå kunde inte alla människor se eller uppfatta dem riktigt ordentligt, utan endast känna. Det hände att Martin och deras gemensamma vänner råkade springa på och krocka med de icke synliga utomjordingarna. Ooops...! En del vänner fick lov att känna på och följa de något fastare och mycket märkliga kroppskonturerna hos de osynliga. Några av deras vänner provade även att "gå in i" och dela ståplats med någon av de mindre påtagligt närvarande, med allt vad detta innebar av känslor. ..... .! Detta kunde vara utomjordingar som någon annanstans existerade i en högst fysisk kvalité, men nu var på besök i en annan form än sin normala. En del av besökarna var dock redan från början helt ickefysiska.

Ibland var, som sagt, utomjordingarna fullt synliga och ibland inte, men de förde ändå ett himla liv och lät i alla fall, hur osynliga de än var. Martin var inte rädd för dem, men vem som helst blir väl förvånad över besök när man inte räknat med det. Speciellt om man sover halvnaken eller vill gå upp för att kissa mitt i natten. Kanske ännu mer när någon ovanligare ras av utomjording vill spana in de nedre regionerna lite extra och gärna tafsa på "grejerna" som de själva inte har.

I huset på landet var det tystare än i lägenheten i Nacka där de tidigare bott. Fågelkvitter väckte dem redan den första morgonen. Men på grund av tystnaden hördes de märkliga ljuden, som omgav Channie och hennes nattgäster, ännu mer än förr. Så en tyst natt i sovrummets mörker hörde hon musik och tal, som från en radio. Sömnigt bad hon sin man att stänga av radion, eftersom den stod på hans sida. Han vaknade till och konstaterade att den inte alls var på. När även Channie vaknat till lite mer, hörde hon allt tydligare och märkte då att sången och talet var på utomjordiska. Så mindes hon att hon mediterat med en utomjordisk, mentalt uppkopplad, "radio- och musikkanal" på. Hon hade gjort detta innan hon skulle sova, och hon låg ännu kvar på samma frekvensnivå. Nu hörde också Martin ljudet det kom inifrån hans frus huvud. För att kunna höra det ännu bättre lade han sitt öra tätt mot hennes. De lyssnade en stund tillsammans och sov sedan. Channie tänkte roat dagen efter den händelsen att det vore en kul grej att gå till en psykolog med, och säga: "Ursäkta, jag hör röster, herr psykolog. Vill ni också höra dem? Lyssna..." Frågan hade nog blivit vem som då hade behövt behandlingar och fått medicin...

Det som hände med den jordiska Channie, när själen var ute ur kroppen, var att hennes hjärtslag blev mycket färre och andhämtningen blev extremt oregelbunden, knappt hörbar. Kroppen blev lite kall och livlös, där hon låg helt stilla, till synes död. Ofta vaknade hon stel och öm på morgonen efter en sådan natt. För att slippa detta obehag kallades då och då en utomjordisk, utbildad ersättare in, Natascha. Hon ersatte hennes själ, med sin egen, och tog hand om hennes kropp. Detta tills Channie själv återvände och gick tillbaka in i kroppen med själen. Ibland när ersättaren "hoppade in" var det bara för att på natten vända kroppen, utföra enklare uppgifter eller gå  på toaletten åt henne.

När någon "hoppade in" i Channie om natten, så var det inte alltid den ordinarie ersättaren, Natascha. När hon inte hade möjlighet kunde andra godkänt utbildade ersättare, som hade "jourtjänst", ta över och även de fick lov att gå in i Channie's kropp. En del av dessa andra mycket välutbildade utomjordingar var rädda för det som är naturligt för oss, exempelvis att spola på toaletten. Barusligt kan man kanske tycka, men för dem annorlunda ljud och annat kunde verka skrämmande. Minns att en del av dem kanske gästar en helt främmande värld. De kunde även ha helt annorlunda uppfattningar om vad täcken, kuddar och en eventuell sängkamrat egentligen skulle användas till. Dessutom fanns det de som tyckte att en jordisk man var en fjäder i hatten och en speciellt intressant företeelse att utforska. Morgonen efter en eldig natt kunde ibland bli lite pinsam, om det inte varit Channie själv som deltagit under natten. Sådant hände ibland, innan Martin kände till alla detaljer om de utomjordiska ersättarnas arbeten och intressen!!

Natascha och Martin var redan bekanta med varandra. De pratades vid ibland och utbytte kanske även annat än ord... Allt som hände berättades nämligen inte öppet i ersättarens rapport till Channie efteråt. Oftast var dock ersättarna till nytta och höll sig på plats med en, jordiskt sett, mycket god moral. Alla dessa ovanliga händelser gjorde att Channie och Martin till sist valde att ha separata sovrum, för sina respektive nattliga aktiviteter.


neste utdrag

 

 

hovedreferat på norsk

channies side

 Home   ufokontakter english cases  Martinus   mysterier LobsangRampa  coverups  cosmicIdeas  kanaliserte  lydforedrag