Lacerta; reptilkvinnen (engl.orig.) (lyd av dette 2)  | pdf

Kilden er «Jimmy Bergman» fra Sverige, og er publisert 26. desember 2004. Engelske oversettelser er redigert, men budskapet og hensikten er intakt. Ordene «Ilojiim» eller «Illojim» brukes mye i disse tekstene og kan bety «Elohim», siden dette tilsvarer det tradisjonelle ordet som brukes i vestlig kultur. Imidlertid tilsier dette begrepet at det stammer fra en annen galaktisk rase.

Introduksjon

JEG BEKREFTER AT følgende tekst er den absolutte sannhet og ingen fiksjon. Dette er deler av gjengivelsen i et intervju jeg gjorde med et ikkemenneskelig vesen, en reptilkvinne i desember 1999.

DETTE KVINNELIGE VESEN hadde allerede vært i kontakt med en venn av meg for noen måneder siden (hvis navn er oppgitt med forkortelsen EF). Jeg vil også erklære at jeg i hele mitt liv har vært en skeptiker angående UFOer, aliens/utenomjordinger og andre rare ting. Jeg trodde at EF fortalte meg drømmer eller fiktive historier når han snakket med meg om sine første kontakter med den ikkemenneskelige «Lacerta».

JEG VAR FORTSATT meget skeptisk da jeg møtte dette vesenet, den 16. desember 1999. Det skjedde i et lite varmt rom i det avsidesliggende huset til min venn, i nærheten av en by i sørSverige. Dette til tross, så observerte jeg med egne øyne, at hun ikke var av noen menneskerase.

HUN FORTALTE MEG og viste meg så mange utrolige ting under dette møtet, at jeg ikke kan fornekte virkeligheten og sannheten i hennes ord og handlinger. Dette var ikke en ny løgnhistorie om UFOer som hevder å fortelle sannheten. Jeg er fullstendig overbevist om at dette materialet inneholder kun den hele og fulle sannhet og du bør lese den.

JEG SNAKKET MED HENNE i over tre timer, så følgende gjengivelse viser bare forkortede deler av intervjuet, fordi hun ba meg om ikke å publisere alt hun hadde fortalt meg til nå. Rekkefølgen på spørsmålene i denne gjengivelsen er ikke alltid i den samme rekkefølgen som jeg stillte dem. Det var ikke lett å slette alle de viktige delene slik hun hadde bedt meg om å gjøre, så jeg beklager at materialet kanskje kan komme i en uvanlig rekkefølge. Men jeg er i besittelse av hele gjengivelsen av intervjuet, 49 sider med noen av mine tegninger av hennes kropp og hennes utstyr, og også av enkelte bånd som inneholder hele intervjuet. Jeg vil ikke avsløre dette før jeg har tillatelse fra henne. Jeg har sendt denne kortformen av dette fasinerende intervjuet til fire av mine pålitelige venner i Finland, Norge, Tyskland og Frankrike, og håper at de vil oversette det til egene språk og gjerne til andres. Jeg håper så mange som mulig vil lese og forstå det. Du som leser dette kan sende denne oversettelsen til alle vennene dine via epost eller lage utskrifter og kopiere dem.

JEG BEKREFTER VIDERE at de ulike «paranormale» evnene hennes, som telepati og telekinese, herunder flytting og dansing av min blyant på bordet uten å berøre den, og et eple som fløy ca. 40 centimeter over hennes hender er fakta. Jeg er helt sikker på at det ikke var noe triks. Det er sikkert vanskelig å forstå og å tro for dere som ikke har opplevd det, men jeg var virkelig i kontakt med hennes sinn. Jeg er nå helt sikker på at alt hun sa under intervjuet er den absolutte og fulle sannhet om vår verden. Når jeg leser hele gjengivelsen og mye mer, gjør selv denne svært forkortede formen et så sterkt inntrykk på meg at det virker for utrolig til å være sant. Det kan høres ut som en dårlig science fictionhistorie fra TV eller kino, og jeg er i tvil om at noen vil tro på det. Men det er sant, enten dere tror det eller ei. Les gjengivelsen og tenk på det, slik at du muligens ser sannheten i disse ordene.

Det vil være et nytt møte mellom henne og meg, igjen i samme hus i Sverige, 23. april 2000, og hun lovet meg om mulig å gi meg noen bevis for hennes eksistens. I mellomtiden samler jeg spørsmål som jeg vil stille henne.

Ole K.

eldgamle tunnell og grotte-systemer finnes som spor av tidligere sivilisasjoner

 

Avskrift av intervju (forkortet versjon)

16. desember 1999.

Spørsmål: Først av alt, hvem er du og hva er du? Er du av en utenomjordisk art eller finnes din opprinnelse på denne planeten?

Svar: Som du kan se med egne øyne, er jeg ikke et menneske som deg. For å være ærlig er jeg ikke et reelt pattedyr, til tross for mine delvis pattedyrlignende kroppsfunksjoner, som er et resultat av evolusjonen. Jeg er et kvinnelig reptilvesen, som tilhører en svært gammel krypdyrrase. Vi er de innfødte terranere, og vi har levd på denne planeten i millioner av år. Vi er omtalt i deres religiøse skrifter, slik som deres kristne bibel, og mange av de gamle menneskelige stammene var klar over vår tilstedeværelse og tilba oss som guder. Eksempelvis egypterne, incaene og mange andre gamle stammer. Den kristne religion har misforstått vår rolle i skapelsen, så vi blir nevnt som «onde slanger» i deres skriverier. Dette er feil. Din rase ble genmodifisert av romvesener, og vi var kun mer eller mindre passive tilskuere under denne akselrerende utviklingsprosessen deres. Som du vet, så mener noen av deres vitenskapsmenn, at artene har utviklet seg i en naturlig, men helt uoppnåelig hastighet i løpet av bare 2 3 millioner år. Det er ikke mulig, fordi evolusjonen er en mye langsommere prosess når den foregår naturlig. Men de har ikke forstått dette. Skapelsen av mennesket var kunstig og gjort via genteknologi, ikke av oss, men av en fremmed art. Hvis du spør meg, om jeg er utenomjordisk, må jeg svare nei. Vi er innfødte terranere. Vi har hatt og har noen kolonier i solsystemet, men vi kommer fra denne planeten. Det er faktisk planeten vår, og ikke deres den var aldri deres.

Spørsmål: Kan du si meg hva du heter ?

Svar: Dette er vanskelig, fordi mennesketungen ikke er i stand til å uttale det riktig. Vårt språk er svært forskjellig fra ditt, men mitt navn er jeg vil prøve ... En feil uttale av våre navn er svært støtende for oss. Jeg vil forsøke å uttale det mildere ved bruk av menneskelige bokstaver noe som «Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh» med en veldig, veldig sterk uttalelse av «sh» og «k». Vi har ingen fornavn som dere, bare et enkelt, men et unikt navn som er tildelt oss ut i fra måten hver enkelt snakker på. Disse navnene gis ikke til barn, de har egne barnenavn, men ved en spesiell prosedyre i ungdomsalderen. Tidspunktet kan være enten religiøst eller basert på vitenskapelig «opplysning» eller bevissthet, som dere kaller det. Kall meg «Lacerta», det er navnet jeg vanligvis bruker når jeg er blant mennesker og snakker med dem.

Spørsmål: Hvor gammel er du?

Svar: Vi måler tiden i astronomiske år og jordens bane rundt solen, fordi vi vanligvis lever under overflaten av planeten. Våre tidsmålinger avhenger av periodiske retursykluser i jordens magnetfelt. I henhold til dette, sagt med dine tall, er jeg i dag la meg regne etter, 57,653 sykluser gammel. Jeg nådde min voksne fase og min bevissthet for 16,337 sykluser siden, dette er en svært viktig dato for oss. I henhold til den menneskelige tidsregning er jeg ca. 28 år gammel.

Spørsmål: Hva er din oppgave? Har du en «jobb» slik som oss?

Svar: For å si det med dine ord. Jeg er en søkende student som studerer den sosiale atferden til deres arter. Det er derfor jeg er her og snakker med deg. Det er derfor jeg har avslørt min virkelige natur til EF og nå til deg, og det er derfor jeg gir dere en del hemmelig informasjon. Jeg vil prøve å svare så ærlig som mulig på alle spørsmålene som du har på arkene dine. Jeg vil se hvordan du reagerer, og hvordan andre av din art reagerer. Det er så mange løgnere og forståsegpåere av deres art på denne planeten, som hevder å vite sannheten om oss, om UFOer, om romvesener og så videre, og noen av dere tror på disse løgnene. Jeg er interessert i å se hvordan din menneskelige art vil reagere hvis du sier sannheten offentlig. Jeg er ganske sikker på at mange av dere vil nekte å tro på mine ord, men jeg håper at jeg tar feil, fordi dere trenger å forstå, hvis dere ønsker å overleve de kommende årene.

Spørsmål: Jeg har lest opplysningene som du har gitt til EF om dette, men kan du gi meg et kort svar. Er UFOer ekte flyvende objekter styrt av utenomjordiske eller tilhører de arten din?

Svar: Noen observerte UFOer som du kaller dem tilhører oss, men de færreste gjør det. Noen av de «mystiske» flygende objekter på himmelen er teknologiske enheter/objekter. Men de er hovedsakelig mistolkninger av naturfenomener, som deres forskere ikke forstår seg på, slik som spontane plasmafakler i den høye atmosfæren. Likevel er noen UFOer ekte, og tilhører enten deres egne menneskearter, spesielt deres militære, eller andre utenomjordiske arter, men også oss. Et mindretall av synlige «skip» tilhører egentlig oss. Vi er generelt veldig forsiktige med våre bevegelser i atmosfæren, og har spesielle måter å skjule våre «skip» på. Dersom du leser en rapport om et glimt av et metallisk lys grå sigarformet objekt, med en lengde på, her er det forskjellige lengder, la meg si mellom 20 og 260 av dine metere, og hvis dette objektet har gitt fra seg en veldig dyp summing, og det var 5 lyse røde lys på den metalliske overflaten av sigarformen, så er det sannsynlig at du har sett en av våre «skip». Dette betyr at det enten var delvis defekt eller at noen av oss ikke var forsiktige nok. Vi har også en veldig liten flåte av plateformede «skip», men slike UFOer tilhører vanligvis en annen art. Trekantede UFOer hører generelt til deres militære, og de bruker utenomjordisk teknologi for å bygge dem. Hvis du virkelig vil prøve å se en av våre «skip», bør du ta en titt på himmelen over Arktis, Antarktis og over det indre av Asia, spesielt over fjellene der.

Spørsmål: Har dere et spesielt symbol eller lignende som viser din art?

Svar: Vi har to viktige symboler som representerer oss. Et eldre symbol viser en blå slange med fire hvite vinger på en svart bakgrunn, og fargene har religiøse betydninger for oss. Dette symbolet ble brukt for visse deler av samfunnet vårt, men er i dag svært sjeldent. Dere mennesker har svært ofte kopiert dette og brukt det i de gamle skriftene. Det andre symbolet vil kanskje virke mer mystisk, en «Drage» i form av en sirkel med sju hvite stjerner i midten. Dette symbolet er mye mer vanlig i dag. Hvis dere ser en av disse symbolene på et sylindrisk objekt, som jeg beskrev tidligere, eller på noen av våre installasjoner under jorden, hører de definitivt til oss. Jeg vil råde dere til å trekke dere tilbake så raskt som mulig.

 

Spørsmål: De syv stjernene i det andre symbolet, står de for Pleiadene?

Svar: De syv stjernene er planeter og måner og er symbolet for våre tidligere syv kolonier i solsystemet. Dragens sirkelform er jordens form. De syv hvite stjernene står for månen, Mars, Venus og de fire månene til Jupiter og Saturn. To kolonier er forlatt, så fem stjerner ville vært mer korrekt.

Spørsmål: Siden du ikke har tillatt meg å fotografere deg, som ville være svært nyttig for å bevise din virkelige eksistens og sannheten i denne historien, kan du beskrive deg selv i detaljer?

Svar: Jeg vet at det ville være nyttig å bevise intervjuets ektehet ved hjelp av bilder av meg. Dere mennesker er ellers veldig skeptiske. Bra for oss og for de virkelige fremmede arter som opptrer i hemmelighet på denne planeten, så selv om du hadde slike bilder, ville mange av din type si at dette er svindel, og at jeg bare er en maskert kvinne av menneskerasen eller noe liknende. Det ville være svært støtende for meg. Du må forstå at jeg ikke kan gi deg tillatelse til å ta bilder av meg eller av utstyret mitt. Dette har forskjellige årsaker, som jeg ikke ønsker å diskutere mer med deg. Men en av grunnene er å foreløpig bevare hemmeligheten om vår eksistens, en annen grunn er religiøs. Likevel kan du lage tegninger av mitt utseende og av utstyret mitt, som jeg kan vise deg senere. Jeg kan også prøve å beskrive meg selv, men jeg tviler på at noen av din art vil være i stand til å forestille seg mitt virkelige utseende ut i fra en enkel forklaring. Dette fordi eksistensen av krypdyrarter og generelt andre intelligente arter enn deres egne, er en del av en generell fornektelse og programmering av hjernen deres. Vel, jeg vil prøve å beskrive meg selv. Tenk deg en normal kvinnekropp. Som deg, har jeg et hode, to armer, to hender, to ben og to føtter og min kropps proposjoner er som din. Som kvinne har jeg også to bryster. Til tross for vår reptilopprinnelse så har vi begynt å amme våre babyer. Dette er resultatet av utviklingsprosessen vår, som skjedde for ca. 30 millioner år siden, fordi dette var den beste måten å overleve på for barnet. Gjennom evolusjonen hadde din art allerede oppnådd dette i dinosaurenes tidsalder, og altså litt senere for oss. Det betyr ikke at vi nå er reelle pattedyr. Brystene våre er ikke så store som menneskekvinnens bryster, men størrelsen på brystene våre er generelt sett like store for vår type. De eksterne reproduksjonsorganene våre er for begge kjønn mindre enn menneskers, men de er synlige, og de har samme funksjon som deres.

Huden min har i hovedsak en grønnbeige farge, og vi har noen mønstre på huden vår, som består av brune uregelmessige prikker. Hver prikk har en størrelse på 1 til 2 cm, og i ansiktene våre er mønstrene forskjellige for de to ulike kjønnene. Kvinner har flere mønstre enn menn, spesielt på underkroppen og i ansiktet. I mitt tilfelle kan du se dem som to linjer over øyenbrynene som krysser pannen, kinnet og haken min.

Øynene mine er litt større enn menneskenes øyne, og på grunn av dette kan jeg se bedre i mørket, vanligvis dominert av de store svarte pupillene som er omgitt av en liten lys grønn iris. Menn har en mørk grønn iris. Pupillenes spalte kan endre størrelse fra en liten svart linje til en vid åpen eggformet oval, fordi vår netthinne er svært lysfølsom, og pupillen må forandre seg i forhold til dette. Vi har eksterne runde ører, men de er mindre og ikke så buet som dine, men vi hører bedre enn dere fordi våre ører er mer følsomme for lyd. Vi kan også oppfatte et bredere spekter av lyder. Det er en muskel eller et «lokk» over ørene som kan lukkes helt, for eksempel når vi er under vann. Vår nese er spissere og det er en vformet bue mellom neseborene, som gjorde at forfedrene våre kunne føle temperaturer. Vi har mistet det meste av denne muligheten, men vi kan fortsatt føle temperaturen mye bedre med dette «organ». Våre lepper er formet som dine, kvinner litt større enn menns, men har lys brun farge. Våre tenner er veldig hvite og sterke og litt lengre og skarpere enn dine. Vi har ingen forskjellige hårfarger som dere, men det er en tradisjon å farge håret i forbindelse med ulike alderstrinn. Den opprinnelige fargen er som min en grønnligbrun farge. Vårt hår er tykkere og sterkere enn deres, og det vokser veldig sakte. Dessuten er hodet den eneste delen av kroppen som har hår.

Våre fem fingre er litt lengre og tynnere enn dine, og vi har ingen fingeravtrykk. Når du berører baksiden av overkroppen min vil du føle en hard beinlinje gjennom klærne. Dette er ikke ryggraden, men en veldig komplisert formet platestruktur i hud og vev fra hodet til hoften. Det er et ekstremt høyt antall nerver og store blodårer i denne strukturen og i platene, som er rundt to eller tre centimeter lange og er svært sensitive dette er grunnen til at vi alltid har problemer med å sitte i stoler med en rygg som denne. Hovedoppgaven for disse små platene, foruten en rolle i vår seksualitet, er ganske enkelt regulering av kroppstemperaturen. Hvis vi sitter i naturlig eller i kunstig sollys, vil disse platene bli fylt med blod og blodkarene blir større. Da er solen i stand til å varme opp vårt reptilblod, som da sirkulerer gjennom kroppen og platene og skaper en varmere tilstand, og det gir oss stor glede.

Vi har ingen synlig navel fordi vi blir født på en annen måte enn pattedyr. De andre ytre forskjeller fra din type er små, og jeg tror ikke jeg trenger å nevne alle nå, fordi de færreste av dem er synlige når vi bruker klær. Jeg håper beskrivelsen av kroppen min var detaljert nok. Jeg vil råde deg til å lage noen tegninger.

Spørsmål: Hva slags klær bruker du vanligvis. Jeg antar at dette ikke er måten du normalt kler deg på?

Svar: Nei, jeg bærer disse menneskeklærne når jeg er blant mennesker. For å være ærlig, så er det ikke så veldig behagelig for meg å bære slike trange plagg, og det er forøvrig en svært uvant følelse. Når vi er hjemme, dette betyr i vårt underjordiske hjem eller i våre store kunstige solområder, og vi er sammen med andre som står oss nær, er vi vanligvis nakne. Er dette sjokkerende for deg? Når vi er i det offentlige, og sammen med mange andre av min art, bruker vi meget brede og fine klær laget av tynne, lette stoffer. Jeg har fortalt deg at mange deler av kroppen vår er veldig berøringsfølsomme, spesielt våre små bakplater. Derfor føler vi oss ukomfortable i stramme klær og de kan skade oss. Mann og kvinne bærer ofte samme type klær, men fargene er forskjellige for de ulike kjønnene.

Spørsmål: Har du en hale som reptiler normalt har?

Svar: Ser du en? Nei, vi har ingen synlig hale. Hvis du ser på skjelettet vårt, har det bare et lite avrundet bein på slutten av ryggraden vår. Dette er et ubrukelig vedheng av halen til våre forfedre, men det er ikke synlig fra utsiden. Våre fostere har haler i løpet av de første månedene av sin utvikling. Disse halene forsvinner før de blir født. En hale gir bare mening for noen primitive arter som forsøker å gå på to bein og må holdes i balanse av halen. Våre skjeletter har endret seg under evolusjonen og ryggraden har nesten samme form som deres.

Spørsmål: Du sa at du ble født på en annen måte enn oss. Legger dere egg?

Svar: Ja, men ikke slik som fugler eller primitive reptiler. Egentlig vokser fosteret i en proteinvæske inne i mors liv, og det eggformede veldig tynne krittskallet rundt det, fyller hele livmoren. Fosteret inne i dette krittskallet er helt enerådende, og krittskallet inneholder alle stoffer som trenges for å bli utviklet. Det er også en streng til navlen, strengen som er forbundet til et punkt skjult bak de bakre platene. Når barnet skal fødes, blir egget presset igjennom vagina som er dekket av en slimete proteinsubstans, og babyen kommer ut av dette myke egget etter noen minutter. De to hornene på våre midterste fingre blir instinktivt brukt av babyen til å bryte igjennom krittskallet for å ta sine første åndedrag.

Spørsmål: Kan du fortelle meg noe om naturhistorien og utviklingen av din art? Hvor gammel er den? Har dere utviklet dere fra primitive reptiler slik som menneskeheten har utviklet seg fra apene?

Svar: Å, dette er en veldig lang og kompleks historie, og det høres sikkert utrolig ut for deg, men det er sannheten. Jeg vil prøve å være kortfattet. For cirka 65 millioner år siden døde mange av våre lite bevisste forfedre fra dinosaurrasen i en stor global katastrofe. Grunnen til ødeleggelsen var ikke en naturkatastrofe, et asteroidenedslag som dine forskere feilaktig tror, men en krig mellom to fiendtlige fremmede grupper som fant sted hovedsakelig ute i den høyere atmosfæren over planeten. (se under om dette.) Ifølge vår begrensede kunnskap om starten på denne globale krigen,var dette den første krigen mellom aliens/fremmede grupper på planeten Jorden, og det var definitivt ikke den siste (en fremtidig krig kommer snart). I løpet av de siste 73 årene har dette fortsatt pågått mellom fremmede grupper på vår planet. Motstanderne under denne 65 millioner år gamle krigen var to avanserte fremmede raser. Jeg kan uttale navnene på disse rasene, men du vil ikke klare det. En rase var humanoider som din rase, men mye eldre og var fra dette universet, fra et solsystem i stjernebildet som dere kaller Procyon/ Lille Hund. Den andre arten, som vi ikke vet så mye om, var en reptilart, men de har ingenting å gjøre med min art. Dette fordi vi har utviklet oss fra lokale øgler uten ytre påvirkning, med bl.a. en vellykket manipulering av våre egne gener utført av oss selv. Den avanserte reptilarten kom ikke fra vårt univers,...hvordan skal jeg forklare dette. Deres forskere har egentlig ikke forstått universets sanne natur, fordi ulogiske hjerner ikke er i stand til å se de enkleste ting, og baserer seg på feil matematikk og tall. Dette er en del av den genetiske programmeringen dere har, som jeg vil komme tilbake til senere. La meg si det slik at dere er nesten like langt unna forståelsen av universet som dere var for 500 år siden.

For å bruke et begrep som du kanskje forstår: De andre artene kom ikke fra dette universet, men fra en annen “ sfærisk kropp” i et annet univers. Du vil kanskje kalle det en annen dimensjon, men dette er ikke et riktig uttrykk for å beskrive fenomenet (forresten, generelt sett er måten dere forstår begrepet dimensjon på feil). En realitet som du bør huske, er at avanserte arter er i stand til å forflytte seg mellom «boblene/sfærene ved bruk av, det dere kaller kvanteteknologi. Noen ganger gjør de det på andre spesielle måter og også ved hjelp av deres sinn. Mine egne arter hadde også avanserte mentale evner sammenlignet med deres arter, men vi var ikke i stand til å gjøre dette, leke oss til sfærisk frekvensendring uten teknologi. Mens andre arter som er aktive på denne planeten er i stand til det, og dette ser ut som magi for dere slik det må ha vært for dine forfedre.

Tilbake til vår egen historie: De første artene (humanoidene) hadde nådd Jorden rundt 150 år før reptilene, og de bygget noen kolonier på de tidligere kontinentene. Det var en stor koloni på kontinentet som du idag kaller Antarktis og på et annet kontinent som du kaller Asia. Disse menneskene levde sammen med dyrelignende øgler på planeten uten problemer. Når de avanserte krypdyrartene kom til dette systemet, prøvde de humanoide kolonistene fra Procyon/Lille Hund å kommunisere fredelig, men det var ikke vellykket, og en global krig startet i løpet av noen måneder. Forstå at begge artene var interesserte i denne unge planeten, ikke for sin biologi og utvikling av egne arter, men kun av én grunn: råstoff, spesielt kobber. For å forstå dette, må du vite at kobber er et svært viktig materiale for noen av de avanserte artene selv i dag. Dette fordi kobber sammen med enkelte ustabile materialer er i stand til å skape nye stabile elementer. Hvis man induserer et høyt elektromagnetisk felt i riktig vinkel med et høyt radioaktivt strålingsfelt kan man frembringe en overkryssing/bro av varierende felt. Sammensmeltingen av kobber med andre elementer i et slik magnetisk strålefeltkammer, kan produsere et kraftfelt av spesiell karakter som er svært nyttig for ulike teknologiske oppgaver. Men utgangspunktet for dette er en ekstremt komplisert formel, som du ikke er i stand til å oppdage pga. av begrensningene i ditt enkle sinn. Begge artene ønsket å få kobber fra planeten Jorden, og på grunn av dette kjempet de en kamp i verdensrommet og i banen over Jorden, men ikke en veldig langvarig krig. Den menneskelignende rasen syntes å lykkes i starten, men i den siste delen av kampen valgte reptilene å bruke et mektig eksperimentelt våpen en spesiell type fusjonbombe som skulle ødelegge livsformene på planeten, men den var ikke ment å skade de verdifulle råstoffene og kobberet. Bomben ble avfyrt fra verdensrommet og detonert på et punkt på planeten som du i dag kaller MellomAmerika. Fordi den detonertes i havet, skapte den en uforutsigbar blanding av hydrogen, og effekten var mye sterkere enn reptilene hadde forventet. En dødelig stråling, en overproduksjon av fusjonoksygen, radioaktivt nedfall av ulike elementer og en atomvinter i nesten 200 år ble resultatet. De fleste av humanoidene ble drept og reptilene mistet sin interesse for planeten etter noen år av selv for oss ukjente grunner kanskje på grunn av stråling. Planeten Jorden var forlatt igjen, og dyrene på overflaten døde. Forresten, ett resultat av fusjonbomben var at nedfallet av ulike elementer og materialer, skapte bl. a. det metalliske stoffet Iridium, som oppsto i den brennende prosessen.

Deres forskere ser i dag Iridiumkonsentrasjonen i bakken som et bevis for at et asteriodenedslag drepte dinosaurene. Det er ikke sant, men hvordan skulle de kunne vite det?

(kommentar- disse voldsomme tids-fjerne 'romkriger' nevnes også i Lobsang Rampa-boken EREMITTEN  - se under/nederst.)

 

Spørsmål: Tilbake til din og vår egen historie. I løpet av vår samtale har du nevnt rasen «Illohim», som har skapt vår menneskelige rase. Hvor kom de fra, og hvordan så de ut? Hva skjedde egentlig da de kom? Er de vår «Gud»?

Svar: Rasen «Illohim» kom fra dette universet, fra solsystemet du kaller «Aldebaran» nevnt i stjernekartene deres. De var en svært høy menneskelignende rase, 812 meter høye, vanligvis med blondt hår og en veldig hvit hud (de unngikk sollyset, fordi strålene gjorde vondt i huden og øynene deres). Dette var helt utrolig for en solelskende art som vår. I begynnelsen virket de intelligente og fredelige, og vi startet en mer eller mindre vennlig kommunikasjon med dem. Men senere viste de sine virkelige intensjoner og planer. De ønsket å utvikle jordens apeliknende rase til en ny art, og vi var en forstyrrende faktor for dem på deres nye zoo planet.

I begynnelsen fanget de rundt 10 000, og opp til 20 000 av deres apeliknende forfedre, og de forlot planeten med disse i noen hundre år. Da de kom tilbake, hadde de med seg deres (nå mer humane) forfedre til jorden igjen. Deretter forlot «Ilohimene» jorden i noen tusen år, og de primitive premenneskene levde på jorden sammen med oss uten store problemer (de var kun redde for våre fly og teknologi). «Illohimene» hadde undervist deres sinn og forbedret deres hjerne og kroppens struktur, og de var nå i stand til å bruke verktøy, og å gjøre opp ild. «Illohimene» returnerte sju ganger i løpet av 23 000 år og akselererte utviklingshastigheten på enkelte av deres art. Du må forstå at dere ikke er den første menneskelige sivilisasjonen på planeten. De første avanserte menneskene levde samtidig med mindre utviklede premennesker, fordi «Illohimene» hadde eksperimentert med ulike hastigheter og stadier av utviklingen via teknologi og språk som fantes for ca.700 000 år siden på denne planeten. Vitenskapen har ikke forstått dette, fordi de bare har funnet bein av premennesker samt noen primitive hulemalerier, som viser avanserte mennesker og flyvende enheter. Denne genetisk avanserte menneskelige rase levde sammen med oss. Men de unngikk kontakt med min art, fordi Illohimlærere hadde advart dem og villedet dem, ved å fortelle dem at vi var onde vesener, og at vi løy for dem.

Vel, etter noen århundrer bestemte utenomjordingene/Illohimene seg for å utrydde sin første skapelse, og de akselererte utviklingen av en ny og bedre rase etter en serie tester som skjedde på ny og på ny og på ny. Sannheten er at den moderne menneskelige sivilisasjonen er ikke den første på denne planeten jorden, men allerede den syvende. Skapelsene av de første rasene er gått tapt, men den femte sivilisasjonen var den som bygde de store trekantede konstruksjonene som du i dag kaller de egyptiske pyramidene. For ca. 75 000 år siden fant egypterne store, gamle pyramider i sanden og prøvde, men lyktes ikke helt i å bygge lignende konstruksjoner. Den sjette sivilisasjonen var den som bygde de ødelagte byene, som dere finner i dag under havet, og som ble bygd i det såkalte Biminiområdet for ca.16 000 år siden. Den siste etableingen av den syvende rase i serien – det skjedde for bare 8 500 år siden er den eneste skapelsen dere kjenner til, og som deres religiøse skrifter henviser til. Dere stoler på arkeologiske og paleontologiske gjenstander som viser dere en feil og for kort fortid. Men hvordan skulle dere kunne vite noe om de seks tidligere sivilisasjonene? Når man finner bevis for deres eksistens, så fornekter man dette og feiltolker fakta. Dette er delvis en programmering av tankene deres og delvis ren uvitenhet. Jeg vil av den grunn bare fortelle deg om skapelsen av menneskeheten av i dag, fordi de seks foregående er gått tapt.

Det var en lang krig mellom oss og «Illohimene» og også mellom visse egne grupper av «Illohimer». Dette fordi mange av dem var av den oppfatningen at etablering gang på gang av menneskelige arter på denne planeten ikke tjente noen reell hensikt. De siste kampene i denne krigen ble utkjempet for ca. 5 000 år siden på flere plan og på jordens overflate. Romvesnene brukte kraftige soniske våpen for å ødelegge våre underjordiske byer, men på den annen side var vi i stand til å ødelegge mange av deres overflateinstallasjoner og baser i verdensrommet. Menneskene på den tiden var veldig redde da de observerte kampene mellom oss, og de skrev det ned i form av religiøse myter (deres sinn var ikke i stand til å forstå hva som egentlig skjedde). De «Illohimene» som fremsto som «guder» for sjette og syvende rase fortalte dem at det var en krig mellom det gode og det onde, og at de var de gode og vi var den onde rase. Dette avhenger absolutt av hvilke synsvinkel man ser det fra. Det var vår planet før de kom og før de startet sitt utviklingsprosjekt av menneskeheten. Etter min mening var det vår rett til å kjempe for vår planet. Det er akkurat 4943 år siden i henhold til tidsskalaen at «Illohimene» forlot planeten igjen av ukjente årsaker. (Dette er en svært viktig dato for oss, fordi mange av våre historikere kalte det en seier). Vi vet ikke hva som egentlig skjedde. «Illohimene» var borte fra en dag til en annen. De forsvant sporløst med sine romskip og de fleste av deres installasjoner på overflaten av jorden var ødelagte av dem selv. Menneskene var igjen alene og sivilisasjonen utviklet seg. Mange av oss var i kontakt med visse (sørlige) stammer av deres raser i de kommende århundrer, og vi var i stand til å overbevise noen av dem om at vi ikke er de «onde». For 4 900 år siden til i dag, kom mange andre fremmede arter til planeten. Noen av dem brukte den gamle undervisningen og programmeringen av sinnet og «spilte» igjen Gud for dere, men «Illohimene» kom aldri tilbake. De hadde forlatt planeten tidligere for en varighet på noen tusen år, så vi forventer at de kommer tilbake en dag i framtiden. Kanskje for å avslutte sitt prosjekt eller tilintetgjøre den syvende rasen også, men vi vet egentlig ikke hva som har skjedd med dem.

Spørsmål: Hvor mange fremmede arter er aktive på jorden i øyeblikket?

Svar: Så vidt vi vet er det 14 arter, 11 fra dette universet, 2 fra en annen sfære og 1 er en meget avansert art fra et helt annerledes plan. Ikke spør meg om navn fordi nesten alle er umulig å uttale for deg. Åtte av navnene er ikke uttalbare selv for oss. De fleste av utenomjordingene særlig de mer avanserte er bare her for å studere dere som om dere er en dyreart. De er ikke særlig farlige verken for dere eller for oss, og vi jobber sammen med noen av dem. Men tre arter er fiendtlige, blant annet en som var i kontakt med noen av regjeringene og utvekslet sin teknologi, mot å få kobber og andre viktige ting. De har forrådt deres art. Det var og er en «kald krig» mellom to av disse fiendtlige rasene, som har pågått i løpet av de siste 73 årene. Den tredje arten ser ut til å være den som «vinner» i denne unyttige kampen. Vi forventer en mer «hot» krig mellom dem og dere i nær fremtid (jeg mener i løpet av de neste 10 eller 20 år), og vi er bekymret for denne utviklingen. I den siste tiden, har det vært noen rykter om en ny, femtende art som kom til jorda for bare tre eller fire år siden. Men vi vet ikke noe om deres intensjoner, og vi har ikke vært i kontakt med dem til nå. Kanskje ryktene er gale.

Spørsmål: Kan du beskrive ditt underjordiske hjemsted/land?

Svar: Jeg kan forsøke å gjøre det, men jeg vil absolutt ikke fortelle deg hvor dette stedet ligger. Mitt hjemsted ligger i en av våre underjordiske bosetninger øst for stedet vi oppholder oss på nå. Jeg skal gi deg noen tall, slik at du kan få en bedre forestilling av det jeg sier. Bare et minutt ... jeg må prøve å konvertere målene til omtrentlig dine enheter.

Det er i en kuppelformet grotte i en avstand på ca. 4300 meter fra jordens overflate. Hulen ble organisert som en koloni for ca. 3000 år siden, og en større del av undertakskonstruksjonen er kunstig integrert i fjellet. Taket ble omformet til en nærmest elegant proporsjonert, meget flat kuppel med et ovalt grunnplan. Kuppelens diameter i henhold til tak er ca. to og en halv kilometer. Kuppelen på det høyeste punktet er ca. 220 meter. Under det høyeste punktet i hver koloni står en spesiell gråhvit sylindrisk bygning en slags bæresøyle som holder den sekskantmønstrede bærestrukturen til kuppelen. Denne bygningen er den høyeste, største og eldste delen av hele kuppelen. Den er alltid blitt plassert der som første konstruksjon sammen med sikkerhetsopplegget for taket. I midlertid, har det vært tider hvor bygningen har vært kompletert og fornyet. Denne bygningen har et veldig spesielt navn og en religiøs betydning. Vi har bare én av disse søylene, men større kolonier har flere søyler i henhold til takets konstruksjon.

En av de viktigste koloniene i indre Asia har f. eks. ni slike bæresøyler, men den kolonien er altså meget stor, over 25 kilometer. Den sentrale bygningen er generelt et senter for religion, men også et senter for klimakontroll, et senter for atferd og også regulering av lysanlegget. Vi har til sammen fem store kunstige lyskilder som genererer UVlys og varme gjennom gravitasjonskilder. Luftesjakter og lyssystemer fra overflaten kjøres også gjennom disse søylene, og de blir selvfølgelig nøye passet på. Forresten, vi har tre luftsjakter og to heisanlegg der, og til og med en tunnelforbindelse til neste hovedkoloni som ligger cirka 500 kilometer sørøst for dette stedet. En heissjakt fører til en grotte nær overflaten, den andre fører til en av våre depoter for romskipene du husker, de sylindriske «skipene» som er naturlig skjult nærmere overflaten av jorden, bak et steinete fjellansikt. Normalt er det bare tre «skip» det er et lite depot. De andre bygningene i kolonien er stort sett ordnet i ovale sirkler rundt hovedbæresøylen, og de er uten unntak mye flatere, vanligvis bare mellom 3 til 20 meter høye. Formen på bygningene er runde og kuppelliknende. Fargen er også differensiert etter sirkel og avstand fra hovedsøylen. På nordsiden av kolonien, er det en ekstra stor, flat rund bygning. Denne bygningen bryter koloniens konsentriske system med sin diameter på om lag 250 meter. Det er en kunstig solsone der hvor spesielt opplyste korridorer og rom ligger. På disse stedene er det et meget kraftig UVlys som dominerer, og det brukes til å varme blodet vårt. Det ligger også et medisinsk apotek og et møterom der. Utenfor koloniens ytre ring, er det soner hvor dyrene holdes du vet, vi må ha kjøtt som ernæring og i hagene dyrkes det planter og soppkulturer. Det er også varmt og kaldt vann der fra underjordiske kilder.

Kraftverket ligger på kanten av kolonien. Det er drevet av fusjonsenergi, og leverer energi til kolonien og de kunstige solene. Min gruppe eller «familie» lever i en fjerde ring av bygninger, sett ut i fra den sentrale støttesøylen. Så mye på så kort tid, å skulle beskrive alle bygningene og deres oppgaver vil være å dra det for langt. Det er vaskelig å beskrive noe slikt for deg. Det er en helt annen type omgivelser og kultur enn du er vant til i ditt liv på overflaten av jorden. Du må virkelig se det selv for å kunne tro det.

Spørsmål: Vil jeg kunne se det en gang?

Svar: Hvem vet, kanskje ? Tid bringer nye muligheter.

Spørsmål: Hvor mange skapninger av din art lever i denne kolonien?

Svar: Omtrent 900.

Spørsmål: Hva spiser dere?

Svar: Vanligvis forskjellige matsorter slik som dere: Kjøtt, frukt, grønnsaker, spesielle typer sopp (fra underjordiske gårder) samt andre matvarer. Vi kan også spise og fordøye noen stoffer som er giftige for dere. Den største forskjellen mellom dere og oss, er at vi må spise kjøtt, fordi kroppen vår trenger disse proteinene. Vi kan ikke leve helt vegetarisk, fordi vår fordøyelse da ville slutte å fungere, og vi ville dø etter noen uker eller kanskje måneder. Mange av oss spiser rått kjøtt eller andre matsorter som ville være ekkelt for dere. Personlig foretrekker jeg kokt kjøtt og frukt som epler og appelsiner.

Oversatt og redigert av Tove G.

(Tove G.kommentar) Disse møtene mellom Lacerta og etterhvert flere journa lister i Sverige pågikk fra 1998 til 2000. Alså fra 16 til 18 år tilbake i tid.

Det er verdt å merke seg at hun sier under ett av møtene, at hun ikke er sikker på om vi, humanuidene, er innblan det i oppgjøret/krigen mellom de fiendtlige fremmede ar tene.

Hun nevner videre at alle «kriger» ikke nødvendigvis fore går på det primitive stadiet med skytevåpen og bomber etc. men like gjerne økonomisk og sosialt, og ved pro grammering av statsledere, militære overhoder og andre typer ledere. Lacerta ber menneskeheten om å våkne opp. Det er nærliggende å tenke på krigen i Syria, som ligger innenfor den tidsmarginen som Lacerta nevner. Her utpeker en bestemt terrorgruppe seg, og man har jo observert hva statslederen i landet står for. Kanskje er dette en for enkel tenkning...? Men hvis det stemmer at det finnes en negativ, utenomjordisk organisasjon, som heter Illuminati, og som har linjer hit til jorden, samt utgjør makten over statsmaktene, så finnes det mange muligheter for negative programmeringer med ditto kosekvenser for mange land.

La oss ta et oppgjør med alt det negative og jobbe med Lys og Kjærlighet som sendes inn i alt det negative. Det er en viktig oppgave lysarbeiderne har i denne tiden på jorden.

kan det være at omtrent slik- over-  viste Lacerta seg for intervjuerene, ved å manipulere deres hjerner?- mens hun i virkeligheten så ut omtrent som på bildet under??


Her ET av flere steder i Rampa-boken EREMITTEN der det omtales disse fjerne romkriger. (Denne boken er ikke fiksjon, men beskriver jordens reelle historie, og nyere funn bekrefter mye av opplysningene i den boken.)

"Stemmen brød ind og sagde: - Det tjener ikke noget formål at fortælle om de endeløse plager, der ramte den nye koloni, Jorden. Jeg vil fortælle dig hovedpunkterne, for at du selv kan lære noget. Medens jeg taler, vil vi foran os have billeder, der passer til i tid, så du også kan se det vigtigste.

"Centralriget var stort, men der kom et voldeligt folkeslag fra et andet univers (kan være oversetterfeil? - at det menes "galakse eller alt.solsystem"?) - som prøvede at vriste vore besiddelser fra os. Disse skabninger var menneskelignende og de havde horn stikkende ud fra tindingerne. De havde også hale. Disse mennesker havde en uovertruffen krigerisk natur. Krig var deres fornøjelse såvel som deres arbejde. I sorte skibe strømmede de ind over dette univers og lagde de verdener øde, vi lige havde sat yngel ud på. I rummet fandt kampe sted, der næsten havde karakter af Naturkatastrofer. Kloder blev lagt øde. Kloder eksploderede i flammende, rygende klumper og resterne af dem falder selv i dag op på rumvejene som asteroiderne. Tidligere frugtbare kloder fik deres atmosfære fuldkommen ødelagt, og alt det liv, der fandtes der, forsvandt. En klode strejfede en anden og sendte den ind i Jorden. Jorden vibrerede og rystede og blev skubbet ud i en anden bane, der gjorde jorddagen længere.

"Ved dette, der næsten var en kollision, sprang kraftige elektriske udladninger ud fra de to kloder. Himlen flammede på ny. Mange af jordmenneskene omkom. Store flodbølger fejede ind over verdens overflade, og barmhjertige, medlidende gartnere fløj hastigt rundt i deres arker og prøvede at få mennesker og dyr ombord, for at de kunne blive transporteret til højereliggende områder og i sikkerhed. Senere, sagde stemmen, - ville dette være oprindelsen og årsagen til, at der opstod ukorrekte legender i alle Jordens lande. Men slaget blev vundet i rummet. Centralrigets styrker slog de onde angribere og tog mange af dem til fange.

"Angribernes fyrste - prins Satan - bad for sit liv og sagde, at han havde meget, han kunne lære menneskene i Centralriget. Han sagde også, at han altid ville arbejde for almenvellet. Hans og nogle af hans øverstkommanderendes liv blev sparet. Efter et stykke tid i fangenskab gav han udtryk for sin iver efter at være med til at genopbygge det solsystem, han havde vanhelliget. Da Centralrigets admiraler og generaler var gode mennesker, kunne de ikke forestille sig, at der var forræderi og onde hensigter i andre. De tog imod tilbudet og gav prins Satan og hans officerer opgaver under opsyn af mænd fra Centralriget.

"- På Jorden var de indfødte blevet vanvittige af de oplevelser, de havde været igennem. De var blevet decimeret af oversvømmelsen og af flammerne fra himlen. Friske stammer blev overført fra nogle af de Fjernestliggende planeter, hvor nogle mennesker havde overlevet. Landmasserne var nu anderledes, havene var anderledes. Nu var der et varmt bælte ved Ækvator, og der dannede sig et tykt islag i polarområderne. Efter den store ændring, der var sket i Jordens bane, havde klimaet ændret sig. Isbjerge brækkede af de store ismasser og flød rundt i havene. Kæmpestore dyr døde i den pludselige kulde. Skove visnede, da deres livsbetingelser ændrede sig så drastisk.

(s73 i pdf-utg.av Rampaboken)

"- Meget langsomt stabiliserede forholdene sig. Mennesket begyndte endnu en gang at opbygge en civilisation. Men mennesket var nu meget krigerisk og forfulgte alle dem, der var svagere. Rutinemæssigt indførte gartnerne nye arter, så grundstammen kunne blive forbedret. Menneskets udvikling skred fremad, og en bedre type vandt langsomt frem; men gartnerne var ikke tilfredse. Det blev bestemt, at flere gartnere skulle leve på Jorden. Gartnere og deres familier. Som de bedste steder brugte man bjergtoppe eller højtliggende steder som baser ...."

og her hele boken på dansk i pdf m. illustrasjoner